About su kaçak tespiti

Wiki Article

Biraz enteresan gelebilir ancak bu çalışma sayesinde pis su tesisatındaki arızayı belirleyebilirsiniz. Su sızıntılarının en çok yaşandığı yerlerden birisi klozetler olmaktadır.

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

Soru : Üst kat tuvaleti kullandığı zaman bizim tuvaletin tavanındaki gider borusundan damla damla su akıyor.Borudan sızan su pis artworkık iğrenmeye başladık.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Stetoskop genellikle doktorların kullandığı sesleri daha iyi şekilde algılamaya yarayan bir hassas ses dinleme aygıtıdır.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda gardenımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çAlright sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Robotla Sızıntı Tespiti Robotlar , su kaçağı tespiti hem temiz su şebekelerinde hem de gider hatlarında oluşan kaçakları tespit etmek için kullanılıyor .

Benim sorunum banyodan yan daireye ve evimin duvarına su sızması yan komşunun duvarının ve bizim banyoyla odanın ortak duvarında kabarma ve boya atması oldu bı tamirci derzden olabileceğini söyledi alt katimiz dükkan sızma olup olmadığını goremiyoruz bu arada duşa kabin gideri olarak yapılan gider inşaat atıklarından dolayı tıkanmış vaziyette suyun sızması ondanda kaynaklanabilir mi. Acaba duvar derzlerindende olabilirmi. Yapılması gereken işlemler nedir şimdiden teşekkürler.

Atık su borularındaki su su tesisatçısı kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the very best YouTube working experience and our most current characteristics. Learn more

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da su kaçak tespiti sana iletilecek. su kaçağı tespiti 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera gardenımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Su kaçağı tespiti yapıldığında arıza dolap veya duşa su kaçak tespiti kabin altında çıktığında eğer sökülebilecek bir durum söz konusu ise gelen Doğa Tesisat elemanı bu konuda dimension yardımcı olacaktır.

Report this wiki page